september 2012

søndagskos , follow

Nå har Stian nettopp dratt for å bestille pizza. Gleder meg, kjenner jeg begynner å bli sulten. Skal leie film på get tenkte vi, og klokka 20 skal vi se på alt for Norge. Det er desidert favoritt programmet, det er det eneste jeg ser på tv i løpet av uken, haha. Så det er høydepunktet i løpet av søndagen. Må bare slappe av og lade opp til ny uke med jobb, og hva er ikke bedre med en rolig søndag i soffakroken ;)
Blir jo ikke så mye tid til det resten av uka.

Jeg kunne forresten tenke meg å lese noen nye blogger, har jo noen favoritt blogger jeg er innom hver eneste dag, men vil ha litt variert, for føler det blir veldig ensformig siden de alle er toppbloggere. Så føler du at du har en bra blogg du tror jeg kunne tenke meg å lese, skriv ned adressen din. Eller om du vil annbefale noen, legg igjen adresse!! 

Bruker noen av dere instagram, isåfall, hva heter dere? jeg heter sandraceline

Her er noen av mine bilder på instagram. Følg meg gjerne 

 


Sandra celine :) 

Try again


Hei :)

Åh, jeg merker hver eneste dag at det kribler i fingrene etter å få skrevet noe på denne bloggen. Eneste grunnen til at jeg ikke blogger nå er på grunn av designet, man mister så utrolig mye motivasjon når man ikke har kontroll på designet i det hele tatt. Jeg har fått sendt litt mail rundt i håp om at dette kan bli fikset på snarest mulig, for merker at det er så mye jeg vil få skrevet ned. Jeg har slettet alle mine tidligere innlegg for å starte på nytt, for har bare blitt innlegg et par ganger her og der. Nå har ting begynt å bli bra og brikkene faller på plass. Jeg har fått heltid stilling hos jordbær pikene, og jeg stor trives, det er en utrolig morsom jobb, samtidig som den er hektisk, noe jeg trives veldig godt med. Møter jo så mange trivelige kunder hver eneste dag, nei kunne rett og slett ikke hatt noe bedre.

Håper etterhvert at det er noen som kommer til å titte innom denne lille bloggen, er så koselig å få tilbakemeldinger på det arbeidet man legger til. Jeg har ikke så mange planer enda om hva jeg kommer til å blogge om, så tips tas gjerne i mot, om hva som er gøy/ spennende/ og interessant i blogg verdenen nå for tiden. 

Jeg kan jo fortelle at jeg heter Sandra, er 20 år gammel. Bloggen blir skrevet fra en macbook air, og bildene blir tatt med canon speilrefleks. Foto er en interesse og store deler av bloggen vil handle om foto, av litt forskjellig. Jeg har ingen kunnskaper innenfor adobe photoshop, men dette er noe jeg gjerne kunne tenke meg å lære. Jeg har en kjæreste som heter Stian, han er en knall gutt som jeg elsker alt ved. Vi har planer om å flytte sammen i nærmeste framtid, dette vil jeg komme mer innpå seinere. Er det noen spørsmål er det bare å stille dette i kommentarfeltet, eller sende en mail på sandraaknutsen@gmail.com . Jeg føler meg endelig klar for å prøve blogg igjen, siden dette er noe jeg brenner litt for å drive med. Skrive ned tanker, ideer, inspirasjoner, tips, ja you name it. 

 
Jeg er alltid så blid! :


sandraceline♥

sandraceline♥

20, Rælingen

nitten år. Kjæreste. Elsker foto. Fine venner.Familie. Sandracelineblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits